Omtaler

🧡🧡🧡🧡🧡 - 5 hjerter for de rå og ærlige fortælling – det er uden tvivl en fortælling som vil kunne hjælpe andre til at sætte ord på nogle ting.
⭐⭐⭐⭐ - Højebegavede børn i dagtilbud, Opgaver, øvelser og idéer. Der er således mange forskellige aktiviteter i mange forskellige sværhedsgrader.
Højtbegavede børn lider under myter i dagtilbud. Mange kommer til at føle sig anderledes og forkerte, når de ikke bliver mødt og forstået.
⭐⭐⭐⭐⭐ - jep, den første anmeldelse gav Smukke & lille skat fem stjerner. Det var en glædelige dag, fyldt med taknemmelighed.
⭐⭐⭐⭐ - ... en bog, der forhåbentlig kan gøre lærere, pædagoger og andre klogere på hvilke signaler man skal se efter med i børn for at opdage omsorgssvigt.
⭐⭐⭐⭐ - Smukke & lille skat skal læses af unge ... Den skal også læses af fagpersoner, fordi svigt kan have mange ansigter, og vi skal vide, hvad vi skal kigge efter.
⭐⭐⭐⭐ - Man gjorde to børn fortræd. I romanen Smukke og lille skat skildrer forfatteren Pia Ryding ærligt og gribende en familie præget af tavshed og incest.
Først som voksen fandt Pia ud af, at hendes søster også var blevet krænket. Nu har hun skrevet en bog, der viser, at seksuelt misbrug foregår i alle samfundslag.
Fra POV.international: ”Udover at have udsat mig for et overgreb, så havde han jo også været en omsorgs-person... ,” fortæller Pia.

Forlaget Super

- bøger til og om læseheste og superlæsere