Foredrag

Alle foredrag bunder i et ønske om, at der bliver passet rigtigt, rigtigt godt på det dyrebareste vi har – børnene. Og at børnene og de unge også lærer at passe godt på hinanden.

Foredragene kan tilpasses den aktuelle målgruppe. Men send en forespørgsel, så vi kan finde ud af, hvad dit behov er.

Foredrag med udgangspunkt i bogen Højtbegavede børn i dagtilbud

Et praksisrettet foredrag, hvor jeg stiller skarpt på højtbegavede børn i dagtilbuds kendetegn, konkrete kunnen og behov.

At være højt begavet ikke er noget, barnet bliver, men er noget barnet er. Dette underbygges, og er udgangspunktet for et oplæg til, hvordan det højt begavede barn bedst ses og mødes.

Andre foredrag/oplæg om højt begavede børn

Jeg holder også generelle foredrag og oplæg om højt begavede børn. Foredrag kan f.eks. være om kendetegn på høj begavelse kombineret med helt lavpraktisk ’hvad gør vi så’ viden.

Hvis du ønsker en mere livlig debat eller dybere refleksioner over egen praksis, kan dette med udgangspunkt i foredraget om inklusion og højt begavede børn.

Jeg har holdt foredrag om højt begavede børn for både åbne og lukkede grupper, og for forældre og professionelle på alle niveauer og fra hele verden.

Foredrag med udgangspunkt i romanen Smukke & lille skat

Et levende foredrag, der tager udgangspunkt i Smukke & lille skat. I foredraget vil jeg komme ind på dilemmaer og overvejelser i forbindelse med det at skrive og få udgivet en historie tæt på det levede liv.

Undervejs vil jeg komme ind på, hvad der var godt og mindre godt i processen, hvad jeg savnede, hvordan ’systemet’ mødte mig og mine alt for sene forsøg på at hjælpe min søster.

Fakta vil blive konkretiseret med eksempler fra bogen

Åbne foredrag vil blive annonceret på Facebook

Jeg kan bookes og/eller du kan sende en forespørgsel ved at sende en mail, skrive via kontaktformularen eller ringe på 2924 6898.

Følg med på Facebook