Foredrag

Alle foredrag bunder i et ønske om, at der bliver passet rigtigt, rigtigt godt på det dyrebareste vi har – børnene. Og at børnene og de unge også lærer at passe godt på hinanden.

Foredragene kan tilpasses den aktuelle målgruppe. Men send en forespørgsel, så vi kan finde ud af, hvad dit behov er.

 

Højtbegavede børn

Jeg har holdt foredrag om højt begavede børn for både åbne og lukkede grupper, og for forældre og professionelle på alle niveauer og fra hele verden.

Foredrag kan tage udgangspunkt i bøgerne ’Højtbegavede i dagtilbud, Find dem og udfordr dem’ og ’Højtbegavede børn i dagtilbud, Opgaver, øvelser og idéer’, være målrettet skoler eller kan være et mere generelt foredrag.

Højtbegavede børn i dagtilbud

Et praksisrettet foredrag, hvor jeg stiller skarpt på højtbegavede børn i dagtilbuds kendetegn, konkrete kunnen og behov.

At være højt begavet ikke er noget, barnet bliver, men er noget barnet er. Dette underbygges, og er udgangspunktet for et oplæg til, hvordan det højt begavede barn bedst ses og mødes.

Varighed: 2-3 timer

Kontakt mig, hvis du har behov for et kortere eller længere foredrag.

 

Andre foredrag og oplæg om højt begavede børn

Jeg holder også generelle foredrag og oplæg om højt begavede børn. Foredrag kan f.eks. være om kendetegn på høj begavelse kombineret med helt lavpraktisk ’hvad gør vi så’ viden.

Hvis du ønsker en mere livlig debat eller dybere refleksioner over egen praksis, kan dette afholdes med udgangspunkt i foredrag om inklusion og højt begavede børn.

Varighed: 1- 2 timer

 

Om at skrive

Foredrag med udgangspunkt i romanen Smukke & lille skat

Et levende foredrag, der tager udgangspunkt i Smukke & lille skat. I foredraget vil jeg komme ind på dilemmaer og overvejelser i forbindelse med det at skrive og få udgivet en historie tæt på det levede liv, beskrivelser af seksuelle overgreb på børn og manglende handling fra de voksne.

Undervejs vil jeg åbne op for, hvad der var godt og mindre godt i processen, hvad jeg savnede, hvordan ’systemet’ mødte mig og mine alt for sene forsøg på at hjælpe min søster.

Fakta vil blive konkretiseret med eksempler fra bogen

Varighed: 2 timer


Åbne foredrag vil blive annonceret på Facebook (overskrift, måske, altså ikke nødvendigvis)

Jeg kan bookes og/eller du kan sende en forespørgsel ved at sende en mail, skrive via kontaktformularen eller ringe på 2924 6898.

Følg med på Facebook

 

Pia Ryding højtbegavede børn i dagtilbud - piaryding (3)

 

Pia Ryding højtbegavede børn i dagtilbud - piaryding (2)

 

 

 


Dit foredrag i tirsdags var fantastisk, og du er en super woman.

Susanne Sølvbjerg
Leder af CSM-syd frivilligsektion.

Tak for et super foredrag.
Jeg har været sammen med de fleste af deltagerne her til formiddag, og der blev stadig snakket om det!

Connie Wilhjelm
Skoleleder AOF Hvidovre