Foredrag

Alle foredrag bunder i et ønske om, at der bliver passet rigtigt, rigtigt godt på det dyrebareste vi har – børnene. Og at børn og unge også lærer at passe godt på hinanden.

Smukke og lille skat

Foredrag om tavshed og seksuelle overgreb

Et levende foredrag, der tager udgangspunkt i Smukke & lille skat. Tavsheden og de seksuelle overgreb vil blive foldet ud, så det skaber sammenhæng med de valg, jeg har måtte træffe i processen hen mod at skrive Smukke & lille skat. Undervejs vil jeg komme ind på, hvad der var godt og mindre godt i processen, hvad jeg savnede, hvordan ’systemet’ mødte mig og mine alt for sene forsøg på at hjælpe min søster.

Pia Ryding arbejder med Smukke og lille skat

Foredrag om at skrive den sværeste bog først

Smukke & lille skat ligger sig både helt op ad virkeligheden og er samtidig tilført en grad af fiktion. I foredraget vil jeg komme ind på dilemmaer og overvejelser i forbindelse med det at skrive og få udgivet en historie tæt på det levede liv. Fakta vil blive konkretiseret med eksempler fra bogen.

Smukke og lille skat mit barndoms Nørrebro

På vandring i min barndoms landskab

Jeg tager jer med til en tur igennem det Nørrebro, jeg kendte. Vi følger min families vej fra den sorte firkant til en pæn sidegade. Undervejs åbner jeg op for temaerne fra Smukke & lille skat, primært med fokus på fakta og eksempler fra bogen.

Alle foredrag kan tilpasses den aktuelle målgruppe, dog vil jeg anbefale, at man som minimum er startet i indskolingen. Men send en forespørgsel, så vi kan finde ud af, hvad dit behov er.

Åbne foredrag vil blive annonceret på Facebook.

Udover overstående foredrag, holder jeg også foredrag og oplæg om højt begavede børn. Jeg har holdt foredrag for både åbne og lukkede grupper, og for forældre og professionelle fra hele verden.

Jeg kan bookes og/eller du kan sende en forespørgsel ved at sende en mail, skrive via kontaktformularen eller ringe på 2924 6898.